آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار مدارس این منطقه فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تعطیل شدند گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد تمام مدارس این استان فردا (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت) تعطیل شد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد + فیلم نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند

آخرین وضعیت جوی و ترافیکی کشور ۱۱ دی ۱۴۰۳

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا از بارش برف و باران در ۱۱ استان خبر داد و آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۴ - ۱۱ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 31
کد خبر: ۲۶۷۱۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ احمد شیرانی، رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا با اشاره به وضعیت جوی و ترافیکی کشور در روز سه‌شنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۳، از رانندگان خواست تا با رعایت احتیاط کامل، سفرهای خود را آغاز کنند.

 

وی اظهار داشت: در برخی از محورهای استان‌های اصفهان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان جنوبی، فارس، اردبیل، گیلان، قم، خوزستان، مرکزی و کرمان بارش برف و باران در حال وقوع است. این شرایط جوی موجب لغزندگی جاده‌ها شده و رانندگان باید به‌ویژه در مناطق کوهستانی و مرتفع، سرعت خود را کاهش دهند و با دقت بیشتری رانندگی کنند.

 

سرهنگ شیرانی افزود: ترافیک نیمه سنگین در برخی از محورهای مهم کشور مشاهده می‌شود. این ترافیک در دو محور آزادراه قزوین – کرج، حدفاصل پل فردیس تا پل کلاک محور شهریار – تهران، در اکثر مقاطع برقرار است.

 

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا همچنین به مسدود بودن برخی محورهای شریانی اشاره کرد و گفت: محور خرم‌آباد – پلدختر به دلیل عملیات عمرانی مسدود است و از رانندگان خواسته می‌شود از مسیرهای جایگزین استفاده کنند. محور پونل – خلخال نیز به دلیل شرایط جوی و جاده‌ای مسدود شده است. آزادراه منجیل – رودبار (باند غربی) از تاریخ ۸ آذرماه تا ۳۰ دی‌ماه ۱۴۰۳ از ساعت ۰۷:۰۰ الی ۱۸:۰۰ در روزهای شنبه، یکشنبه، دوشنبه و سه‌شنبه و از ساعت ۰۷:۰۰ الی ۱۴:۰۰ در روزهای چهارشنبه هر هفته به جز روزهای پنجشنبه، جمعه و ایام تعطیلات رسمی مسدود است، رانندگان می‌توانند از مسیر جایگزین محور قدیم منجیل-رودبار استفاده کنند.

 

سرهنگ شیرانی در پایان از هموطنان خواست تا قبل از سفر از وضعیت جوی و ترافیکی مسیر خود اطلاع پیدا کرده و در صورت نیاز به تجهیزات زمستانی مانند زنجیر چرخ، تجهیزات ایمنی و سوخت کافی توجه ویژه‌ای داشته باشند تا از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری شود. همچنین رعایت قوانین رانندگی و توجه به علائم هشداردهنده در جاده‌ها ضروری است/ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده